marți, 13 martie 2012

TEHNICI DE VINDECARE de Sal Rachele

 I. Vindecarea corpului emoţional.

Dar, cum facem acest lucru? Ei bine, există mai multe tehnici şi instrumente pe care le putem oferi pentru a ajuta diferite nivele ale sinelui în aventura lor de aliniere şi integrare. Una dintre cele mai simple tehnici, prezentate de Iisus într-un mesaj recent, este următoarea: la momentul trezirii, dimineaţa vizualizaţi un prieten, un duşman, o rudă, un bolnav,… şi trimiteţi spre el – timp de 90 secunde iubire necondiţionată,… IUBIRE care va ajunge până la stratul… de OZON al planetei şi se va întoarce înapoi!
Una dintre tehnici cu care suntem familiarizaţi se numeşte „iertarea de sine şi a altora”, şi anume să căutaţi pe toţi cei din viaţa voastră pentru care nu simţiţi iubire necondiţionată în acest moment. Dacă vă vine în minte cineva, care a făcut parte din viaţa voastră, iar gândurile voastre faţă de acea persoană sunt orice altceva decât iubire şi acceptare necondiţionate, atunci înseamnă că puteţi folosi procedeul iertării faţă de acea prsoană. Iar aceasta, în mod special vă include pe voi înşivă – să vă iertaţi zilnic pe voi înşivă. Ca fiinţe umane şi divine simultan, ca fiinţe liniare şi neliniare, în acelaşi timp, de fapt, veţi trăi slăbiciunile umane, iar acestea se află chiar în faţa voastră; deoarece trăiţi în aceste timpuri. Fiecare fleac, cum s-ar spune, fiecare bucăţică, aşchie sau fărâmă de conştiinţă învechită, de conştiinţă neintegrată, va ieşi la suprafaţă pentru a fi vindecată. Uraţi-le bun venit. Bucuraţi-vă. Spuneţi „- Slavă Domnului că latura mea umană se află aici pentru a fi iubită şi acceptată aşa cum este, în acest moment.”
Numai atunci când vă iubiţi, vă acceptaţi şi vă iertaţi pe voi înşivă în acest moment puteţi să mergeţi mai departe în tărâmuri mai înalte. Aşadar, exerciţiul acesta e menit în principal pentru corpul emoţional, deoarece acesta este corpul care iese din aliniere cel mai mult la oamenii care se află pe calea spirituală – este să vă iubiţi emoţiile. Aceasta nu înseamnă să le exprimaţi într-un mod nepotrivit şi violent, nu înseamnă că vă complaceţi şi vă bălăciţi în ele, sau vă blocaţi în ele, ci să le exprimaţi cu iubire, cât de bine puteţi, în cele mai sigure locuri pe care le puteţi găsi, unde vă puteţi exprima emoţiile într-o manieră plină de iubire. Iar exerciţiul specific pe care mediumul Sal Rachele l-a dezvoltat în acest scop este că pur şi simplu să vă imaginaţi că cei pe care nu i-aţi iertat stau în picioare sau şed în faţa voastră, iar voi vă descărcaţi inima şi sufletul faţă de aceste fiinţe, spunând toate lucrurile pe care nu le-aţi spune în mod normal sau care v-ar fi teamă să le spuneţi în viaţa voastră de zi cu zi, dar pe care pentru scopul acestui exerciţiu, le puteţi spune în siguranţă deplină. Şi, persoana sau persoanele pe care le iertaţi vă ascultă cu maximă atenţie.
Cu alte cuvinte, vizualizaţi faptul că oamenii pe care îi iertaţi stau în picioare sau şed în faţa voastră şi vă acordă întreaga lor atenţie. Nu vă tulbură şi nu privesc în altă parte, nu reacţionează şi nu răspund. Pur şi simplu primesc ce la spuneţi, 100% cu atenţie deplină. Iar voi pur şi simplu exprimaţi toate lucrurile pe care v-aţi abţinut să le spuneţi acelor suflete. Iar pe măsură ce exprimaţi aceste lucruri din inima voastră din plexul vostru solar – cele două chakre din corpul uman unde se blochează cea mai mare parte din enrgia emoţională – şi exprimaţi aceste lucruri, apoi acoperiţi aceste suflete aflate în faţa voastră, printr-o frumoasă LUMINĂ AURIE – care vine direct din inima lui Dumnezeu – umplându-le fiinţa cu lumină aurie, umplându-vă fiinţa voastră cu lumină aurie.
Aşadar, acum, voi şi cu sufletele din faţa voastră sunteţi umpluţi cu această frumoasă lumină a iubirii necondiţionate. Apoi vă extindeţi până dedesuptul lor, le ridicaţi într-o coloană de lumină aurie şi le eliberaţi înspre Ceruri, plutind ca un balon umplut cu aer cald, pentru a fi eliberate în inima lui Dumnezeu. Acesta este un procedeu de iertare foarte simplu – în timp ce le eliberaţi, pur şi simplu spuneţi fiecăruia „Te iert şi te eliberez complet acum, Eşti liber/ă să mergi în Lumină”.
„Te iert şi te eliberez acum, Eşti liber/ă să mergi în Lumină”.
Pur şi simplu spuneţi acestea de câteva ori în tăcere în timp ce respiraţi adânc şi simţiţi cum Lumina aurie intră în celulele corpului vostru, privind persoana sau persoanele cum se ridică plutind, în această coloană de Lumină aurie.
Este un exemplu simplu pe care vă recomandăm să-l practicaţi în fiecare dimineaţă şi în fiecare seară până când în faţa voastră nu vor mai exista oameni faţă de care să simţiţi supărare, regrete, suferinţă, tristeţe, frustrare, furie, teroare, teamă, nelinişte…
Aşadar, acesta e unul din procedeele pentru vindecarea corpului emoţional.

II. Vindecarea corpului mental.
Pentru corpul mental avem vindecarea credinţelor bazale negative, pe care Sal Rachele le-a identificat în prima lui carte „Viaţa la frontiera cunoaşterii” – toate sunt pur şi simplu, diferite forme de identificare cu ego-ul sau credinţa într-un sine separat, iar acestea sunt: „Nu sunt suficient de bun/ă” sau „Nu sunt corespunzător”, „Nu sunt vrednic” ori „Merit pedeapsă” – deci aceasta include vinovăţie. „Ceva este în neregulă cu mine” – aceasta este cea mai distructivă credinţă pe care o poate avea o fiinţă umană – credinţa că „ceva este în neregulă cu mine”. Iar aceasta este sursa din spatele tuturor formelor de comportament patologic, violenţei, crimei, violului, mutilării… Dacă ajungeţi la cauzele fundamentale, acestea sunt o formă a credinţei „Ceva este în neregulă cu mine”. Un suflet preia această credinţă şi apoi crede că aceasta este adevărată, şi se comportă în conformitate cu această credinţă. Îi atrage pe alţii care cred de asemenea că ceva este în neregulă cu ei şi apoi că este ceva în neregulă între ei – destul de curând aveţi prejudecăţi rasiale şi tot felul de violenţe, opresiune şi control.
Celelalte credinţe bazale negative – „Nu sunt în siguranţă în această lume”, „Lumea nu este un loc sigur”, „Dumnezeu este o fiinţă ostilă, sau o fiinţă supărată, răzbunătoare”, „Nu există destul”, „Viaţa este o luptă”, „Viaţa este o dezamăgire” – acestea sunt, toate, forme de credinţe bazale negative. Credinţa în separarea faţă de Sursă. Şi astfel, e necesar să smulgem aceste credinţe din rădăcină; este necesar să le aducem la suprafaţa conştiinţei noastre, să observaţi cum funcţionează aceste credinţe. Şi astfel, e necesar să smulgeţi aceste credinţe din rădăcină, e necesar să le aduceţi la suprafaţa conştiinţei voastre, să observaţi cum funcţionează aceste credinţe în vieţile voastre individuale.
Fie că este vorba de a munci ore, din zori în noapte, la un serviciu care nu vă place, - deoarece credeţi că este singurul mod prin care puteţi câştiga suficient de mulţi bani pentru a vă acoperi cheltuielile zilnice – aceasta este o formă a credinţei „că viaţa este o luptă”. Aceasta vine dintr-un motiv foarte intemeiat: deoarece au existat multe perioade în trecutul acestei planete, când viaţa părea că era o luptă în planul fizic, când fie nu aveam tehnologie, iar furtunile ne distrugeau recoltele, puteam muri de foame, nu aveam programe de bunăstare… Am avut foarte multe perioade în care nu aveam tehnologie care să ne ajute în muncă – de acolo provine această credinţă.
Apoi avem multe care ne-au fost aduse de extratereştri din vecinătatea noastră, aşa-numiţii alfa-draconieni, orionieni, siriusieni, de speţă aşa-zis întunecată – cei care, conform unuia dintre sistemele de gândire, fac parte din categoria „serviciu pentru sine”, spre deosebire de „serviciu pentru alţii”, polarizaţi negativ, în loc să fie polarizaţi pozitiv, etc. – există diferite expresii pentru aceasta – ştiţi la ce ne referim şi prin intermediul diferitelor instituţii religioase de pe planeta noastră. De exemplu, credinţa că „Sărăcia este o virtute”, că este de fapt virtuos să te lupţi şi să trudeşti, că Dumnezeu te va răsplăti cumva, dacă munceşti suficient de mult – care este ceea ce noi numim „etica muncii”. Etica muncii e o credinţă negativă, deoarece nu are nimic de-a face cu a-ţi exprima talentele şi capacităţile, decât dacă vei face ceea ce îţi place foarte foarte mult să faci. Dacă munceşti numai din motivul că tu crezi că munca din greu este o virtute, atunci înseamnă că subscrii la etica muncii, ceea ce face parte din credinţa bazală negativă „Viaţa este o luptă”.
Acum când avem tehnologia necesară pentru a produce la un nivel înalt al abundenţei, nu este necesar ca nici măcar o singură fiinţă din lumea noastră să se lupte. Avem suficient cât să hrănim pe toată lumea de pe planetă, de zece ori, avem tehnologia să ne curăţăm atmosfera, oceanele şi solul, vom avea la îndemână, de îndată ce suntem pregătiţi ca nivel de conştiinţă – energie gratuit regenerabilă, care ne va transforma lumea instantaneu – nu ne vom mai polua lumea. Şi putem să o ţinem tot aşa cu exemple specifice, dar aceia dintre noi care rămânem cu Pământul vom ajunge, de fapt să trăim multe dintre aceste realităţi, ce devin de scară largă, în anii ce vin.

Traducerea: George Acu
Posted by Picasa

Niciun comentariu: