marți, 4 decembrie 2007

Laptele sângele alb

Oare este mai uşor să suferim decât să recunoaştem?
Cercetări ştiinţifice recente au ajuns la concluzia că laptele fiert (pasteurizat) devine extrem de toxic pe parcursul timpului. Fierberea laptelui (a oricărui produs natural) este ca şi cum s-ar fierbe sângele necesar în transfuzie! Sugarii ne sugerează cum se consumă acest produs aproape cosmic, numai în cantităţi deosebit de mici, un fel de transfuzie; ei sug o cantitate deosebit de mică, numai cât au nevoie. Doar puiul de balenă ajunge la 600 de litri pe zi, care are ca şi în cazul laptelui uman aceleaşi caracteristici. Interesant este că laptele supt de sugar (nepasteurizat!) are calitatea de armonizare subtilă a energiilor copilului, la fel ca la orice fiinţă normală.
În general, energia o putem recunoaşte prin condensarea ei ca solid, lichid, gaz, etheric. Cea mai indicată energie o regăsim sub forma constituenţilor lichizi, de fapt în organism majoritatea relaţiilor sunt lichide. Medicii vorbesc despre sistemul limphatic sau enzimatic, despre lichidul limfatic sau enzimatic pe care tot ei îl confundă cu apa... În realitate acest lichid este mult mai complex decât proteina, vitaminele şi sărurile organice. Spre exemplu, o formă a limphei este saliva.

Respirăm etheric!
Extinzând cercetarea noastră (la care aderă şi experienţa subsemnatului, care de 13 ani consumă lapte crud, acru sau brânză dulce fermentată biologic şi preparată fără cheag!), nutriţioniştii recunosc şi confirmă: enzima sau lichidul limphatic este ethericul condensat! O formă a ethericului este şi aerul pe care-l inspirăm! Dincolo de limphă regăsim ethericul sub forma sângelui, iar acesta la rândul lui mai are o treaptă finală – laptele. Limpha este în general transparentă, extrem de asemănătoare cu apa, care este un mineral lichid. Sângele dominant roşu, asigură temperatura corpului, în aşa fel încât necesarul de temperatură nu ar fi posibil de asigurat nici de alimentele cele mai naturale. Când facem sport pentru a ne încălzi, sau în amor unde aparent mişcarea determină nu numai căldura excesivă ci şi o transpiraţie abundentă, nu este vorba de mişcare cât de respiraţie; odată cu aerul respirat şi acest etheric circulă pe nadisuri (canale subtile de la nas până la organele genitale).
Despre lapte se mai spune că este sângele alb.
Albul nu este o culoare, ci este o combinaţie a celor şapte culori din spectrul luminii. În cazul culorii albe, retina omului nu poate deosebi tot spectrul culorilor şi-l ia la un loc! Mai mult substanţele albe sau imaculate reflectă aceste vibraţii energetice fizice. A spune că ceva este alb e la fel cu a spune „iarbă verde” sau „zăpadă albă”. În concluzie, pentru medici se recomandă halatele de culoare verde, nu albă.
În mod paradoxal, dar minunat, laptele este un etheric ce poate circula şi în afara organismului. În cadrul substanţelor alimentare, laptele are un rol impresionant deoarece este prima substanţă, în afară de respiraţie pe care o contactăm în plan-fizic şi faptul că este absorbită în întregime.

De ce se fierbe laptele?
Tot aşa, datele problemei nu pot fi împotriva problemei! Desigur, nimic întâmplător. Laptele conţine enzime (fermenţi) naturali. Enzima nu este altceva decât un compus organic de natură proteică prezentă în celulele vii, care produce şi păstrează energia în organism (în româneşte ferment). Enzimele există numai în produsele crude. Dacă un produs este supus la temperatura de 38 de grade Celsius, aceşti fermenţi, alături de bacterii încep să se deterioreze, iar la 54 de grade Celsius, dispar complet.
Există tendinţa de a se bea laptele confundându-l cu atâtea lichide precum apa, vinul, berea, şi curios că în natura animală cu care suntem vecini nu există acest obicei. A bea lapte este o catastrofă pentru diferite mucoase, altfel interferează violent şi produc destule necazuri. Prin fierbere s-au atenuat aceste riscuri, dar în timp devine extrem de toxic. Se poate consuma lapte crud în cantităţi mici savurându-l cam zece secunde în cavitatea bucală, deoarece în amestec cu saliva nu mai este toxic. Repetăm, acest aliment nu se înghite direct, se soarbe cu răbdare. În definitiv laptele este aliment şi medicament în acelaşi timp. Atunci de ce mai suferim, de ce mai există boli, suferinţe, sărăcie? Desigur educaţia, iar informaţia despre hrana vie trebuie să ajungă la toţi pentru a câştiga !
Vă dorim să vă doriţi sănătate !

Niciun comentariu: