In urma experientei de 20 de ani, confirmata de cercetari si studii ale
celorlalti autori din domeniu: Ernst Gunter, Collin Campbel, Bicserdy Bela
si Edmond Bordeau Szekely... sunt obligat sa fiu o "autoritate".
Pe fond avem o populatie din care un sfert, adica 33%, sunt
"primitivii" - dealtfel o populatie la primele incarnari, pentru care
instinctul domina ratiunea. Pentru ei alimentatia inseamna furaje.
Urmatoarea grupa este o zona intermediara, unde ratiunea si instinctul sunt
in echilibru. Aici, o eventuala experienta alimentara este preluata de la
mai mute surse, cu consecinte alambicate. A treia grupa este cea in care
ratiunea invinge instinctul...
In orice epoca, intermediarii sunt cei care creaza probleme, la ei
manifestandu-se moftul, impresii, pareri, lipsa de curaj, intr-un cuvant
ignoranta.
Alimentatia naturala nu este un scop sau ceva mai bun decat celelalte,
in concluzie aceasta nu este pentru oricine, astfel ca primele doua grupe
evolueaza prin "moarte". De aici rezulta ca la a treia grupa evolutia se
obtine prin ratiune. Grupa intermediara incurca borcanele, nerealizand
proportia intre aciditate si bazic, ei consumand cu aceeasi placere si
produse denaturate si naturale, la fel si medicamente.
Astfel ca aceasta grupa intermediara trebuie sa treaca de formalism si
complexele de superioritate.
Pentru cei care trec de la alimentatia denaturata la cea naturala,
adica de la o alimentatie acida la una preponderent bazica, este firesc ca
in urma impactului sa apara reactii secundare: balonari, acreala in gura,
puseuri de oboseala, etc. Dupa cum spuneam ele sunt secundare, dar acestia
le iau drept principale.
Prin replicile voastre va dati de gol la modul lamentabil.
La cei care cu adevarat au o alimentatie naturala, apare si avem o nota
impresionanta: ei nu mai beau apa (oxidril)!
La ora actuala populatia se afla in fata acestei alternative, respectiv
alimentatia naturala; mai concret: 80% bazica si 20% acida (aspectul acid se
obtine prin anumite fructe, cafea, tigari, sucuri).
Protagonistul in alimentatia generala este painea. In Romania se
folosesc zilnic 1200 t de paine zilnic, faina fiind un ciment biologic,
respectiv amidon si gluten - substante care apartin lumii vegetale si nu
animale (corpul uman apartine grupei mamiferelor). Acest amidon si gluten in
faza initiala sunt naturale, dar in procesul de fabricatie a painii, aluatul
se coace la o temperatura de peste 200 grade, astfel ca aceste doua
componente devin extrem de toxice. Rolul painii este actiunea fibrelor in
metabolismul nostru. Faina nu are nici o caracteristica fibroasa. Ca o
remarca generala, painea denaturata, prin fermentatie, duce spre trei
directii: constipatie (prin gluten sau aglutinare), alcool si tesuturi
adipoase. Aceste doua componente ale fainii fac parte din grupa glucidelor,
sau pe romaneste: energie. Natura le foloseste pentru germinarea embrionului
unei plante. La painea denaturata se mai foloseste clorura de sodiu (sare),
apa (oxidril) - care sunt substante minerale... Metabolismul animal nu poate
folosi decat "mineralele organice" - respectiv Fier, Sodiu, Magneziu...care,
prin evolutia acestora prin regnul vegetal, obtin corp energetic (enzima)...
Painea naturala Elta se obtine prin eliminarea fainii, in locul ei
folosindu-se taratea, al treilea element al trisecalelor, care toate sunt:
amidon-gluten, tarate, embrion. Se elimina apa si sarea, ca mediu de formare
a painii apa se inlocuieste cu zerul de la laptele obisnuit, nepasteurizat,
zerul fiind un produs limfatic sau/si enzimatic, care se obtine la o
temperatura biotica. Iar esentialul acestei paini Elta sunt cele 99% fibre.
Efectele painii Elta remediaza si amelioreaza defectele:
supraponderalitatea, nivelul glicemic (diabetul), constiparea si
toxicitatea, etc. Cei care cumpara paine Elta primesc si un prospect care,
firesc, prima data este citit si de aici sunt surprinsi de calitatile expuse
acolo astfel ca, in urma experientei cu celelalte prospecte comerciale, au
un zambet... dupa care consumand produsul, dupa cateva ore se trezesc la
toaleta, usurandu-se la propriu si la figurat. Dupa doua-trei zile vin
inapoi multumindu-ne si totodata cumparand de doua-trei ori mai mult, avand
in vedere un consum constant. Pentru painea naturala Elta, procesul de
fabricatie are la baza tehnologia metafizica si nu cea fizica.
Painea naturala Elta, in plan alimentar, este un protagonist al "anului
2012".
Ion, 6 februarie 2010, Carsium.
...publicat pe planeta.painii@yahoo.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu